FSTL
Forum for Sykehusenes Tekniske Ledelse
FSTL's årskonferanse 2017
13.01.2017
Da har vi gleden av å ønske velkommen til FSTLs` årskonferanse på Radisson Blu Hotel i Tromsø  8. – 10. mai 2017.
 

Tromsø er Nord-Norges største by med 76 000 innbyggere.  Med sitt rike kulturliv - og et stort antall utesteder - lever byen opp til sitt rennome som Nordens Paris. 
Legg til nordnorsk gjestfrihet, storslagen natur - og et stort  akademisk og medisinfaglig miljø i Ishavsbyen - så er rammene for en spennende  og minneverdig konferanse tilstede.


Se programmet for FSTL 2017 i Tromsø


Gjennom et rikt kulturliv med høyt nivå, Norges Arktiske Universitet med totalt 15 500 studenter, en rekke festivaler, nordlys som lyser opp vinternatta og midnattssol gjennom sommeren, har vi en helt spesiell atmosfære her i Nordens Paris. Vill og urørt natur i umiddelbar nærhet gir muligheter for flotte opplevelser gjennom topptur, fiske, kajakkpadling og hundekjøring - et eldorado for utendørsentusiaster hele året. som  

 


Mye å se
Den karakteristiske Ishavskatedralen ligger plassert i Tromsdalen ved brua, er bygd i 1965 og er inspirert av arktisk natur. Fjellheisen er Tromsøs mest populære reisemål og ved hjelp av gondolene Isbjørnen og Selen kan man nyte en spektakulær panoramautsikt over Tromsø og fjellene på Kvaløya. Det bør også nevnes at vertshuset Skarven og Ølhallen i Tromsø sentrum er verdt et besøk. UNN
Universitetssykehuset Nord-Norge har sin virksomhet spredd på ulike steder med sykehus i Tromsø, Harstad, Narvik og Longyearbyen. Tilknyttet UNN er også flere distriktspsykiatriske senter i fylket. Gjennom våre 6300 medarbeidere bidrar vi til å skape trygghet for folket her i nord.  

(Foto i galleri: Sondre Finjord Jensen, Øvrige: Skarven, Fjellheisen og Visit Tromsø)

Skjema for påmelding finner du her!


 


Bli kjent med  tilbudene i Ishavsbyen på reiselivsportalen Visit Tromsø